✯ Survival kamp za mlade ✯
samozaščita in preživetje v sodelovanju z
Zvezo Slovenskih Častnikov


Programi za mlade

Obrambno varnostno osveščanje mladih. S programom želimo mladim približati vojaško življenje in osnovne veščine preživetja v naravi. Mlade prav tako želimo skozi usposabljanje vzgajati (vzpodbuditi občutek za improvizacijo, samoiniciativnost, iznajdljivost, odločnost, vztrajnost, …...). Poudarek je na razumevanju izgradnje kolektiva, iskanju sebe in svoje vloge znotraj kolektiva.


Mladim podati osnove voditeljskih veščin. Poudarek na dojemanju / spoštovanju narave, naravnih pojavov ter razumevanje odvisnosti od narave. Spoznavanje in dojemanje naše zgodovine in tradicije, razvoj domoljubja, spoštovanje dediščine naših prednikov. Gre za širok spekter znanj / veščin, gre za učenje in vzgojo, ki mladim odpre nove razsežnosti dojemanja sveta in okolice.Taka usposabljanja v divjini mladim omogočajo krepitev duha in telesa, zanesljivost ter vztrajnost. Prav tako gre za kvalitetno druženje, ki zagotovo lahko pripomore k zmanjšanju nasilja v družbi. Svet, ki ga so-ustvarjamo danes, bo šele v njihovih zrelih rokah pokazal kako pametno smo ravnali in za boljši jutri, jih moramo pripraviti tudi za najhujše, da bodo ohranili svojo človeškost ne glede na naše napake ali zmotna ravnanja.

✯ KONTAKT ✯

INFORMACIJEPIŠITE NAM

V primeru kakršnih koli dodatnih pojasnil, vprašanj ali posebnih naročil nam prosim pišite preko spodnj navedenih email naslovov.
Zaželjeno je, da ob sporočilu navedete vaše osebne podatke in mobilno števiko.
Z veseljem vam bomo prisluhnili in odgovorili v najkrajšem možnem času.

✯ DODATNE INFORMACIJE ✯

POŠTNI NASLOV

S.S.F.N. Brane T. Červek s.p.

Godešič 135
Škofja Loka 4220
Slovenija

TELEFON

Mobile: +386 (0)31 223 196

e-mail:
ssfn.sere@gmail.com

REZERVACIJE