✯ Družinska Survival Avantura ✯
poglobite vezi med vami in otroci
Programi za starše in otroke

Vedno več poudarka dajemo na šolanje najmlajših; osnovnošolskih in srednješolskih otrok ter tudi družin, kjer imajo taka šolanja tudi bistveno večjo težo in odgovornost in otrokom ter staršem ponujajo vsebine in veščine, ki pomembno vplivajo na razvoj otrok v zdrave in odgovorne mladostnike. Otroke in starše želimo na poseben in prepričljiv način seznaniti s pomembnostjo odnosa do narave in bivanja v njej. Želimo, da otroci začutijo svobodo in svoje odgovorno mesto v njej. Pravtako želimo združevati in utrjevati vezi med starši in otroki ob tej prijetni avanturi v naravi, kjer starši z malo truda lahko naredijo "čudeže", saj so v program aktivno vpleteni, z naše strani podprti z izzidom vztrajnosti, odločnosti, sodelovanjem, skratka z uspehom. V očeh svojih otrok pa boste s temi malimi ampak zelo impulzivnimi koraki postali super junak in zgled.


Otroke želimo vzgojiti v samozavestne, radovedne, razgledane, prilagodljive, družabne ljudi, ki se dobro razumejo z ljudmi, ki nimajo večjih težav pri prehajanju iz vrtca, v šolo, iz šole v službo. Želimo ustvariti ljudi, ki se veselijo novih izzivov, so ustvarjalni in odprti za novosti. Program vsebuje tematike iz vsakdanjega življenja, npr.:       kakšna naj bi bila vsebina njihove prtljage oz. kaj morajo imeti s seboj v nahrbtniku, ko gredo s starši skupaj v naravo ali na morje, potovanje... v primeru nesreče       kako ravnati v primeru, če se izgubijo, kako pritegniti pozornost svojih staršev, da je nekaj narobe, kako najti vodo, skratka kako ravnati v primeru nesreč ali ob naravnih katastrofah.       učimo jih improvizacije, prve pomoči, splošne orientacije ter varnosti.


Če iščete avanturo za celotno družino, potem je tu kot nalašč za vas program prepleten z zanimivim učenjem v naravi, Family Survival Adventure blesti po združevanju in utrjevanju vezi med starši in otroci.

Klikni in prijavi se na Družinsko Survival Avanturo
✯ KONTAKT ✯

INFORMACIJEPIŠITE NAM

V primeru kakršnih koli dodatnih pojasnil, vprašanj ali posebnih naročil nam prosim pišite preko spodnj navedenih email naslovov.
Zaželjeno je, da ob sporočilu navedete vaše osebne podatke in mobilno števiko.
Z veseljem vam bomo prisluhnili in odgovorili v najkrajšem možnem času.

✯ DODATNE INFORMACIJE ✯

POŠTNI NASLOV

S.S.F.N. Brane T. Červek s.p.

Godešič 135
Škofja Loka 4220
Slovenija

TELEFON

Mobile: +386 (0)31 223 196

e-mail:
ssfn.sere@gmail.com

REZERVACIJE